Referencer

Udtalelser fra kunder

Jeg arbejdede adskillige gange med Mettelise og Lisbeth for snart mange år siden, jeg har lige gjort det igen, og lur mig, om jeg ikke også vælger at arbejde med dem endnu en gang inden længe.

Kenneth Thordal

Komponist & tekstforfatter

Jeg har haft Mettelise fra Promote-it til at lave PR på min bog “Hjernerystelse - en guide til en bedre hverdag”. Og jeg er vildt imponeret. Mettelise har, med sit søde væsen, været god til løbende at briefe mig og Forlaget om, hvilke aftaler der har været indgået og hvor der PR mæssigt kom noget ud om bogen. Der har været interview med Ritzau og en del artikler på den baggrund. 2 siders artikler i JV og JP. Og et visit i God Aften Danmark. Inden længe et interview med Magasinet Liv. Det er alt hvad jeg drømte om og mere til.

Annecatrine Borup

Forfatter

I min mangeårige karriere i mediebranchen har jeg aldrig tidligere mødt så seje, kompetente og passionerede PR-folk som Lisbeth & Mettelise.
Ikke kun har de hjertet på helt rette sted, men de formår også at skabe resultater der giver genlyd og som man kun kan drømme om, samtidig med at de bare er super skarpe til altid at opdatere, give status og sørge for at vinklen sidder lige i skabet. Og som et ekstra plus, er det altid med grin og godt humør.
Havde der været 10 stjerner at give her, havde Promote It absolut fået 20 herfra- samt de allervarmeste anbefalinger.

Linn Radsted

Dygtige, engagerede og professionelle - Promote it kender deres business. Promote it kan varmt anfales!

Peter Asschenfeldt

Musiker og sangskriver
Promote it har håndteret udgivelsen af mit nye album "Circle the Woods" og koncerttouren "Koncertvandringer", der kombinerer koncerter med naturvandring. De har udført arbejdet med stort, nærværende engagement, positivitet og professionalisme. Samarbejdet har indeholdt en smittende glæde, der altid giver mig en følelse af at kende dem ekstra godt. I virkeligheden har jeg en fornemmelse af, at alle kunder føler sig i trygge hænder og nærmest hjemme hos Promote it. Mine varmeste anbefalinger.

Maria Elizabeth

Musiker og sangskriver
Det var trygt og professionelt at have Lisbeth i hånden og Mettelise i baghånden. De kastede sig friskt ud i forståelsen af ekspressiv billedkunst og målrettede mediedækningen til min udstilling Indre Atlas hos Galleri NB. Lisbeth var nysgerrig og grundig, med en dedikation til faget der gør hendes tekster til spændende bestsellerter.

Henriette Hellstern

Kunstner
Vi har endnu engang brugt Promote it! til promovering af vores seneste udgivelse. ”Heart of the Country” – vores 11. album – fik en rigtig god medfart, og det kan vi blandt andet takke Mettelise for. Hun er en vedholden promoter, som forstår at få tingene igennem. Hun er tilgængelig og opmærksom. Det bliver nok ikke sidste gang vi lader Promote it! stå ved roret.

Ester Brohus

Musiker & sangskriver
It was a pleasure working with Mettelise and her team at promote it! Thank you for for all your hard work and for achieving the results we set out to achieve. We will be working with you again.

Coast

Paul Eastham - Frontmand og sanger
Promote it! hjalp Dansk Bartender Laug med at brede det gode budskab om de Officielle Danmarksmesterskaber i Bartending ud til hele Danmark igennem en meget overraskende, massiv synlighed i de danske medier. Det var fantastisk hvad de kunne opbygge på så kort tid, og hvor mange forskellige mennesker de kunne nå ud til. Vi glæder os meget til at forsætte det gode arbejde til næste års DM og ikke mindst til de kommende Verdensmesterskaber, der for første gang skal afholdes i Danmark i 2017.

Dansk Bartender Laug

Daniel Rasmussen - Formand
We manage UK/USA singer songwriter Judith Owen. The results have been as we had hoped for introducing Judith for the first time to Denmark. Great reviews, good radio and great new fans. Invaluable from the beginning with a customised hands on approach that we desire whilst wearing many hats to accomplish many things that need to be done....with passion. Press, Radio,Live promotion...you name it....Promote It! can do it all.

Judith Owen

Steve Lee - World Lee Consulting Ltd UK
Promote It gjorde PR for musikktjenesten WiMP i Danmark fra 2011 til 2014. Mettelise og Lisbeth er flinke, kunnskapsrike, dedikerte og kreative PR-folk og dessuten kjempefine mennesker som er lette å samarbeide med! Godt humør og raske svar på e-post skal aldri undervurderes. Ikke minst betyr det at oppgavene blir gjennomført. De leverer alltid som avtalt, kommer opp med gode idéer og har et meget godt kontaktnettverk blant danske medier.  Jeg samarbeider gjerne med dere igjen ved en annen anledning.

WiMP

Kristin Endres, WiMP
Det har været en fornøjelse at samarbejde med Promote It! Træerne vokser som bekendt ikke ind i himlen, men I har helt klart været med til at udbrede kendskabet til min EP: Need you tonight i det ganske danske land. Jeg glæder mig til at kaste mig ud i fremtidige projekter med de søde mennesker hos Promote It. Tak for godt samarbejde.

Bank - Need You Tonight

Henrik Bank
Med stort engagement og professionalisme har Promote it spredt budskabet og fået hul igennem til aviser, tidsskrifter, blogs og radio/tv-stationer. ”Fairground” er således blevet anmeldt i BT, Kultunaut, CAPAC'S blog, Fyens Stiftstidende, Rootszone og Gaffa... Sidst men ikke mindst er to af sangene fra "Fairground" kommet i fast rotation på lokalradioer over hele DK...

Jan Olsen - Fairground

Jan Olsen
Vi var i mange små og mellemstore medier, næsten samtlige landsdækkende aviser, i TV2 Nyhederne og TV2 News. Også radio blev dækket godt ind. Det har været en fantastisk oplevelse at arbejde sammen med Promote It. Magen til engagement, knoklen, professionalisme, evnen til at se lige de vinkler, der kan sælge historien og ikke mindst ”ildsjælhed” skal man lede meget længe efter...

Erling Daell/The Bullhounds - 'protector'

Erling Daell, forsanger i The Bullhounds
”Tak, er kun et fattigt ord”. De seneste to uger har for mig været travle – for nu at sige det på jysk. Uden pigerne fra Promote It! ville disse to uger ha’ været et kaotisk rod og ikke så sjove, indbringende og interessante, som de rent faktisk endte med at være. Jeg kan kun på det aller-varmeste sige til alle forfattere, musikere og andet kunstnerisk godtfolk: Livet – med Promote It! – forbandet godt!

Ken B. Rasmussen - 'Livet, det forbandede'

Ken B. Rasmussen - forfatter
Det har været en sand fornøjelse igen at arbejde sammen med Promote it! der med promoveringen af Thorbjørn Risager and The Black Tornado albummet ”Too Many Roads” virkelig har vist verdensklasse udi omtaler, interviews og anmeldelser i alle tænkelige danske medier. Vi havde i vores vildeste fantasi ikke regnet med så meget synlighed som vi har fået i forbindelse med dette album og kan på det varmeste anbefale dette super professionelle team til alle der vil noget seriøst med en album udgivelse!

Thorbjørn Risager & The Black Tornado - 'Too Many Roads'

Thorbjørn Risager and The Black Tornado
Da jeg først åbnede døren ind til jeres ‘skæve’ kontor, følte jeg mig glad, selvom jeg havde en grum historie at fortælle. You see people – før I ser vinklen. Siden har jeg været dybt betaget af jeres ihærdighed, rådene til mig og jeres organisatoriske evner. I brænder virkelig for det, I gør for kunsten...Tak for ’all the dirty work’ – men også for de mennesker, I er. Det er nemlig kunst i sig selv. Jeg skal sent glemme det hele.

Nicole W. Fox - 'Fabergés Hemmelighed' og 'Drømmefangerne'

Nicole W. Fox - forfatter
Jeg har gennem årene lavet en del pressearbejde for egne projekter, og synes som regel at det er gået udmærket. Måske derfor har det været en kæmpe øjenåbner at komme i stald hos PROMOTE IT!, og mærke hvordan pressearbejde kan være, når det bliver gjort af professionelle.... samarbejdet har været skønt – superchecket, nede på jorden og ordentligt, både i planlægnings- og udførselsfasen. Promote it! lever op til både navn og motto!

Sigrún Gudbrandsdóttir - 'Alle er Kommet'

Sigrún Gudbrandsdóttir
Da jeg i forbindelse af udsendelse af mit episke bog-værk “40 år i A-dur” behøvede hjælp til at sprede det glade budskab, foreslog forlaget, at vi brugte Promote It!  Jeg må sige, at jeg da aldrig har fået så meget presse siden jeg optrådte i ble på Plænen i Tivoli. Tak!

Michael Hardinger - '40 år i A-Dur'

Michael Hardinger
Måden vores samarbejde fungerede på var virkelig god, med en masse feed back, konstruktiv kritik og fordeling af opgaver. God kommunikation. Udover den gode oplevelse var der også reelle resultater af arbejdet. Publikums fremmøde på hele turnéen var over middel, så ordet var blevet spredt effektivt. Jeg skulle gerne arbejde med Promote it ved andre lejligheder.

Niels Vincentz - 'Gravity'

Niels Vincentz
Seje, professionelle, søde, sjove, dygtige, passionerede, frække, ben i næsen, musikalske, engagerede, hjertevarme og enormt dedikerede til den opgave de tager på sig!...I 2013 udkom min anden CD “Champagne Fötter”, og da den skulle udgives, tøvede jeg ikke et sekund – Promote It var selvfølgelig dem der skulle stå for PR. Og det gjorde de enormt godt! En masse radiointerviews, top anmeldelser, TV, avisinterviews og netaviser gjorde plads til mig igen. Tak!

Anna Kruse - 'Lyckokatt' og 'Champagne Fötter'

Anna Kruse
Promote me … og såååå, de gjorde, de skønne kvinder, på det skæveste kontor jeg til dato har været…. Deeeet er jo rigtig godt, når man skal sælge noget til nogen, at der er fremdrift, så man får ideer. Det får pigerne hos Promote it….og det har jeg nydt vældig godt af.....Tøserne skaffede både radio, tv og anmeldelser, og Bingo!! …jeg er på landkortet igen. Uden disse kvinder havde jeg stadig siddet på min flade og spillet musik…for mig selv. Super job i det skæve skur har udført for mig. Jeg, dette aldrig glemme vil.”

Thomas Negrijn - 'Sverige är bra!'

Thomas Negrijn
Promote it satte sig grundigt ind i mit projekt og kunne derefter give den bedste mulige vejledning. Jeg kunne mærke en dybtfølt interesse for mit projekt, og selvom det er svært at love noget, når man snakker promotion, nåede Promote it stort set alle de mål vi satte. Det er de små ting, der gør forskellen: Mettelise og Lisbeth er ALTID til at komme i kontakt med, de er 100 procent engagerede i deres arbejde. 

Mikkel Grevsen - 'Ti'

Mikkel Grevsen – producent
Det har været en fornøjelse at samarbejde med Promote it omkring udgivelsen af mit album.“Elektrisk Regn”. Mettelise og Lisbeth og gjort et vigtigt stykke arbejde med at få min musik eksponeret i medierne. De har hjulpet med essentielle ting som at udsende pressemeddelelse og single, skaffe interviews, radioairplay med mere. Alt i alt har jeg været glad for samarbejdet og kan varmt anbefale deres expertise til andre som har brug for at få deres musik promoveret.

Tobias Trier - 'Elektrisk Regn'

Tobias Trier
Jeg har haft den uddelte fornøjelse af at have samarbejdet med Mettelise og Lisbeth fra Promote it bl.a. omkring genudgivelsen af mit debut-album “A matter of time” samt den efterfølgende turné. Udover at jeg har fået en del mere synlighed end jeg havde forventet, har samarbejdet været rart og personligt og præget af grundighed og dedikation, både i forarbejdet og i opfølgnings-ditto. Jeg kan stærkt anbefale blondine-duo’en fra Vestergade.

Jens Lysdal

Jens Lysdal
Promote it er ikke kun et par søde, strukturerede, kreative og sympatiske piger med blå øjne og lyst hår, som er vanvittigt nemme at samarbejde med, men også et top professionelt og ihærdigt team, med et stort netværk i den danske kulturverden. Det er blevet til et hav af anmeldelser i diverse blade, aviser og tidsskrifter, interviews på landsdækkende radiostationer og ikke mindst “optræden” i flere forskellige sammenhænge på TV. Alt i alt kan der kun fremhæves gode ting om Promote it.

TELESTJERNEN - 'Ungt Blod', 'Roxy Grill', 'Hvidt Skidt'

Rasmus Johansen aka TELESTJERNEN
Promote it har været usædvanlig kreative med at finde den måde at skabe så stor interesse som muligt for min CD og mig selv som kunstner. De har været begejstrede, engagerede og hårdtarbejdende fra første øjeblik. Det kunne simpelthen ikke have været gjort bedre og jeg har allerede anbefalet dem til en række andre kunstnere, der har behov for PR. Jeg ser frem med store glæde til at arbejde med dem på min næste.

Billy Cross - 'The Dream Hasn't Changed'

Billy Cross
Hele forløbet med Mettelise og Lisbeth har været utrolig givtigt for vores skæve projekt og bliver ved med at være det. De er begge meget professionelle, opsøgende og aktive. De brugte vores lettere nørdede og specialiserede musik til at få en bred kontakt til både TV, radio, magasiner, aviser, netmedier, spillesteder og nøglepersoner fra musikbranchen. Og så er de også søde! Vi kan kun anbefale Promote it som en fantastisk partner for et band.

Dans & Lær - 'Havens Fugle' og 'Flere Fugle'

Dans & Lær
Promote it løftede Kaosbørn på en forstående og professionel måde. Deres hårde arbejde og deres evne til at forstå kernen i vores ideer, gjorde at vores vision om vores projekt blev udlevet på fineste vis. At Promote it-pigerne så ovenikøbet har en oprigtig interesse i og forståelse for musik, er bare en bonus. Vi kan anbefale Promote it til alle, der ønsker at få deres musik kommunikeret ud på en loyal og ambitiøs måde.

Kaosbørn - 'Hvem skal redde os nu'

Anders Greis, Kaosbørn
God kommunikation med kunden – hele vejen. Ildsjælsindsats for kunden – hele vejen. Jeg vil til en hver tid gerne promote Promote it.

Maria Elizabeth - 'Like a Feather'

Maria Elizabeth
AEM [eɪm] Records søsatte med succes 5 danske albums på 8 måneder i vores første leveår. Dette havde vi aldrig kunne gennemføre uden Promote It's store professionalisme og tæft for PR planlægning og gennemførelse. At vi ydermere havde en fest medens vi knoklede sammen om at få disse udgivelser bedst muligt skudt afsted var helt perfekt. UG her fra. Vi kommer helt sikkert snart igen

AEM Booking, Management og Records

Annetta Elmo - CEO
Lisbeth & Mettelise på Promote It er udover at være de sødeste, altid imødekommende/venlige, super engagerede/dedikerede, super professionelle og går ind i tingene med 100 % hjerte og sjæl. De har stået for det meste af mit promotion, og det har været en kæmpe succes hver gang. Jeg kan kun anbefale dem 100%... 

Dee Pee - I Am Legend Part II

Dee Pee aka Per Pedersen
Mettelise og Promote it lagde et super engageret og stort stykke arbejde i at promote mit september 2017 album "Disturbed". Man kunne sige, at de “genopfandt” mig og re-profilerede mig på den danske musikscene efter mange år i udlandet. Alt sammen på nogen få måneder. Tusind tak!

Andreas. S Jensen - "Disturbed"

Andreas S. Jensen
Jeg følte mig både i gode og meget kompetente hænder fra mit første møde med folkene på Promote it. De lyttede, stillede de rigtige spørgsmål og pressemeddelelsen ramte plet. Ja, "Loyalitet, Integritet, Entusiasme og Etik" rammer plet, når jeg skal beskrive vores samarbejde.

Anne Gyrithe Bonne, "Shadows - when the past rules the present".

Anne Gyrithe Bonne - Dokumentarfilmsinstruktør
Jeg har gennem Grimmotherfucker Management haft fornøjelsen af at arbejde med Promote it med Holmen Hustlers. Intet lovet, ALT leveret. Vedkommende og virkeligt dygtige. Jeg kommer helt sikkert til at bruge Promote it igen.

Holmen Hustlers - "Kantslag"

Martin Palmar Hassel-pflugh, Manager for Holmen Hustlers.
Jeg er nu på min fjerde skive hos turbotøserne under taget aka Promote It og i de ti år der er gået er jeg ikke én eneste gang blevet talt efter munden, eller har hørt mit navn gentaget i hver anden sætning. Med andre ord bliver varen leveret råt og upoleret, men med stor indsigt og masser af tør humor. Det kan jeg personligt godt lide. Hvis man vil slikkes op og ned af ryggen og have at vide hvor fed man er, skal man søge andre græsgange, men er man til kompetent, kreativ og knivskarp sparring skal man hurtigst muligt plugge Løngangstræde ind i GPS´en og komme afsted.

Søren Lampe - "Slow & Sentimental"

Søren Lampe
Tusind tak for jeres indsats i forbindelse med vores turné KOM IGEN 2016 rundt i det ganske danske land. Det var dejligt at komme til de forskellige byer og opleve, hvordan I på smukkeste vis havde fortalt om, hvad der var i vente. I har en dejlig professionel indgang til tingene, får noget fra hånden, er til at regne med og i det hele taget en ønske-partner på PR-fronten. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet fremover.

Neighbours & Friends

Allan Nagel, Neighbours & Friends
Fremragende og dygtige folk der i den grad har hjulpet mig og mit projekt videre, igen og igen og igen...

Select Captain

Kristian Gaarskjær aka Select Captain
Kvindetække i en nepotistisk mandeverden...

Von Dü - "Bankende Hjerter"

Morten Valentin Nygaard, forsanger Von Dü

Tak for jeres arbejde med vores album "Welcome To Starlingville". Det faktum at dette album blev valgt som DR P5's Ugens Album er et bevis på jeres professionalisme og engagement i at få vores musik ud. Vi kunne ikke have opnået det uden jeres enorme hjælp!. Vi kan varmt anbefale Promote it til alle, der ønsker at tage deres materiale til det næste niveau!

Starlingville

Starlingville, Band

I forbindelse med udgivelsen af min EP har Promote it leveret over al forventning. En ting er, at man har et godt musikalsk produkt at sælge, men det er også vigtigt at PR strategien holder.

Promote it har leveret 100 %. Min EP landede i primetime TV i de danske TV2 Nyheder og fik en flot og unik omtale lige inden udgivelsen. Fik et interview på DR P1 samt flot med airplay på bl.a. DR P4. Vi kom så godt fra start og en måned inden i forløbet spillede jeg live i TV2 Go’Morgen Danmark og gav et interview. Derudover var det et hav af avisartikler også med flot omtale. Men vigtigst af alt, så kunne jeg mærke, når jeg kom rundt til de her journalister, at de også kun havde varmt og pænt at sige om Promote it pigerne. Det var et godt skub og en tryg start❤️ Kan varmt anbefales.

Arina Mai

Musiker og sangskriver

Promote it har arbejdet med følgende

 
| 209 | 40 i Skyggen | Afenginn | Alice Sings | Anders Graae | Anne Christine World | Anna Sne | Anna Kruse | Annemette & Tomas | Anton L | Arctic Assembly | Arina Mai | Aske Jacoby | Attermann | Babulja | Babylove and the Van Dangos | Baconflex | Bamboo Brothers | BANK | Bastion | Baumgartner Brødrene | Benni Chawes | Beth Hart (US) | Beth Hart & Joe Bonamassa (US) | Betty Bitchslap | Billy Cross | BINZER | Bjarke & The Beerbellys | Bjarke Falgren | Bjarne Druedal | Black Country Communion (UK/US) | Black Dog Howl | Blinding Bianca | Bo Schiøler & Skavankerne | Bogfinkevej | Bolværket | Brett Perkins | Brian Larsen | Brophy's Law | By Masja | Bølle-Bob | Cami L | Camilla Stormont | Carsten Valentin | Charlotte Fich | Cherry Overdrive | Chresten | Chris Townsend (UK) | Christian Brøns | Christine Kammerer | Cilay | Circles | Cirkus Højdeskræk | Clara Sofie | Classical Concert Chamber Orchestra | Claus Nielsen | Coast | CSI War | Dana LaCroix | Dance With Dirt | DANIEL | Dans & Lær | Dansk Fløde | Dead Smiling Pirates | Dee Pee | Deers of Darkness | Dissing & Las | Don and the Dreamers | E. Scarsdale | Ella Rouge (SE) | Entakt | Erann DD | Esben Just | Ester Brohus | Evigby | Extra Store Grønlandske Rejer | Fangekoret fra Vridsløselille | FARGO | Fedora Heap | Fellow | Fenger//Nordstrøm | Fiction Plane (UK) | Fie | Fjell | Fjelding | Flor | Fløjl | Forbandede Ungdom | Frank Hemmingsen | Frank Leppard | Freja Eriksen | Gabsky | Geordie | Ginne Marker | Godnitte Godnatte | Godtfolket | Grammofunch | Greenhouse | Gry Harrit | Gudrun Solja | Gummer/Holberg/Rytkov | Gummerband | Hall & Bull | Heine Hamborg | Hegård & Iversen | Helene Bak | Henrik Høven (NO) | Helle Hansen| Highboy | Holmen Hustlers | Holtsø Wittrock | Henning Weisdorf | Hot Flush | Hund i Snor | Hvem er Alf??? | Hyld | Ida Lilja | Interfoam | Ise | Isse | J.K.A and The Band | Jakob Park | Jakob Reich | Jan Nielsen | Jan Olsen | Jan Rørdam | Janes Rejoice | Janus Wiberg | Jazz Child | JazzKamikaze | JazzKamikaze vs. A Kid Hereafter | JB Wonderland | Jeg er Jeanette | Jennifer Delaloca | Jens Jepsen | Jens Lysdal | Jesper Lundgaard | Jethro Alonestar Sheeran | Jette Torp | JimmiGoa | Joachim Knop | Joakim Pedersen Trio | Joe Bonamassa (US) | John Darly | John Schmidt | Johnny Deluxe | Johnny Runner | Jonathan Ranson | Jonny Lang (US) | Judith Owen (UK) | Julie Michelsen | Jørgen Klubien | Jørgen Thorup | Kalle Mathiesen | KANADA | Kaosbørn | Karen Marie | Karen Mukupa | Karoline Munksnæs | Kasper Foss | Kasper Juul | Kasper Wagner & Det Bedste Orkester | Katrine Ottosen | Kenny Lübcke | Kenneth Dahl Knudsen | Kenneth Thordal | KISHIPA | KLUBIEN & DANSEORKESTRET | Kristina Holgersen | Kristine Blond | Laid Back | Lalou | Las Nissen | Lasse Matthissen | Laursen | Lea Kampmann | Lea Thorlann & The Spicy Gang | Leander & Smith | L’ectroscope | Lei Moe | Lene Grimal | Ligusterlogik | Lillystones | Lima Lima | Line Bøgh | Lonnie Kjer | Louam (NO) | Louise Dubiel | Louise Moe | Louise Preisler | Love Crystals | Lucas King | Lucky Sailor | Lunau & Sund | Lützen | Malene Kjærgård | Mammut is in Love | Mandag Midnat | Manden og den øde ø | Marcus Lake | Marie Swane | Marie Lind | Maria Elizabeth | Martin Valsted | Maxwell Hauser | Megabody, Hjorth & Lewandowski | Magdalene | Melissa Inya | Mette Halle | Mette Juul | Michael Andersen | Mike Andersen | Mikkel Lund | Mimi Terris | Misen | Miss Marlow | Moonjam | Morten Bjerregaard | Music in Space | MusikBeRiget | NAJA | Nanna Lüders | Nanne Emelie | Neighbours & Friends | Nello | Niels Jørgen Steen’s Monday Night Big Band | Niels Mosumgaard | Nikolaj Bentzon | Nikolaj Wolf | Nina Forsberg | No Sinner | Noam Halby | Norbrandt & Nussbaum | North Ship | Nytårssange.dk (Hans Sydow) | Odin x Bjørn Berge | Old Man Blues | OK ECHO | Orblin | Oscar Alvarez Rifbjerg | Pelle Fridell | Penny Police | Per Nielsen | Pernille Rübner Petersen | Peter Green (Fleetwood Mac) (US) | Peter Bom | Peter Brander | Peter Larsen | Peter Asschenfeldt & The Colonels | Peter Hard | Peter Rosendal | Pierre Dørge & New Jungle Orchestra | Plateaux Techniques | Port Vincent | Prime Time Probation | Ragna Ea | Rasmus Broe | Rasmus Johansen fra Fly | Rasmus Morrison | Rebekka Thornbech | Refuge Records | René Machon | René Gummer og Det Legendariske Taberband | René Schmidt and the Broncos | Reverend Shine Snake Oil Co. | Rioja Joe | Robert Cray (US) | Ronald & The Depressions| Roof on Fire | Rovdrift | Rumhund | Salem | Sam Robas | Sandra Hakky | Sandra Monique | Sange Til Livet og Døden | Sara Grabow | Sarah Elgeti | Sascha Dupont | Seán Needham | Select Captain | She's a Sailor | Sidsel Storm | Signe Galting | Simon Lynge & the Martial Hearts | Simon Toldam | Simonsen & Magdalus | Skipper Just Frost | Solsort | Sonny Møller | Sophie Woods | Sound Pressure | Spejlvendt | Spinkelman | SPJustFrost | Starlingville | StellarPirate | Steric | Stephan Grabowski | Stina Louise | STRANDING | Strawberry Blonde | StrubeBand | Stuen Th. | Sugarbeet | Superloader | Susi Hyldgaard | Suzann and The Davies | Sweet Pete & The Land Band | Sys Bjerre | Søren Damm | Søren Krogh | Søren Lampe | Søren Pagh | Søren Østergaard Pedersen | Tallan Noble Latz (US) | Telestjernen | Telestjernen & Manden de kaldte Lefty | The Ball and the Wall | The Bullhounds | The Consolation | The Fabulous Thunderbirds (US) | The Freudian Slip | The Grandfætters | The Lake | The Reptones | The Reverends | The Tail Lights | The Öresounds | Thorbjørn Risager | Thorbjørn Risager and The Black Tornado | Thommy Andersson | Thomas Clausen | Thomas Lennert | Thomas Negrijn | Thomas Negrijn & The Whistleblowers | Thomas Ring | Thulla | “Ti” – musik & lyrik | Tine Mynster | Tobias Trier | Tony Vibrato | Tonny Flex | Torben Lendager | Trinelise Væring | Troels Skovgaard | Turbulens | Tyrants & Kings | Uno Soul | Urban Confessionals | Valdemar Rasmussen | Valdemarsk | Velur | Veronica Mortensen | Vesterbro Ungdomsgård | Vicky Singh | Vincent Ryder | Vincentz, Hart & Brown | VOLA | Von Dü | Walter Trout (US) | Warren Haynes (US) | Westergaard | Who’s Runnin | WonderBrazz | Xenia Lach Nielsen | Zindy | öjeblikke |

| "10 tanker om digital dannelse" af Helle Marie Skovbjerg | "10 tanker om leg" af Helle Marie Skovbjerg | ”40 år i A-dur" af Michael Hardinger | "Alle er Kommet" fotobog af Sigrún Gudbrandsdóttir | ”Bedrag på 1. klasse” af Søren Baastrup & Henrik Bramsborg | “Comeback til Livet” – en bog om Jes Høgh af Kurt Lassen | “De 5 på Lotte” af Lone Holm | "Den Sporløse" af Morten Remar | "Det Stille Hjørne" af Dean Koontz | ”Drømmefangerne” af Nicole W. Fox | "Dysterdragen" af Søren Jønsson | “Erindringer om Larsen & Clausen – og andre ronkedorer i rockland” af Kim Hyttel og Michael Frank Møller | “Fabergés Hemmelighed” af Nicole W. Fox | "Fars kamp" af Thomas Bugge | "Favntag med Fællesskabet" af Kis Østergaard og Jane Gisselmann | “Fetterlein – Forført af livet” af Peter Bennett | "Fodb@ldliv" af Hans Lauge og Peter Sørensen | ”Fortællinger fra stue 62 – en traumepatients dagbog” af Heidi Honig Spring | "Gokkelasjer" af Boss Hall Christensen | "GPS til mænd, kvinder og kærlighed" - af Karen Seneca | ”Gustav: Mit Sande Jeg" fortalt til Nikolaj Vraa | "Ha' En Dejlig Dag - Smerten Bag Smilet" af Nicloe W. Fox | “Hansi Hinterseer – mennesket bag stjernen” af Eva Mang, oversat af Ebbe Weile | "Hjernerystelse - En Guide til en Bedre Hverdag" af Annecatrine Borup | ”HUL” af Maya Elisabeth | "Håndbog i børns sorg" af Atle Dyregrov og Martin Lytje | "Ildmesteren" af Søren Jønsson | "Jeg Kan Da Stadig Synge" af Misen | ”Jordens lykkeligste mand" af Eddie Jaku (AUS) | "Karatekokken - Helt Enkelt" af Nanette Madsen | "Kategori C" af Peter Grønlund | "Kogebog for Fattigrøve" af Rolf Lund | "Ledelse tæt på praksis - Gode råd til dig der leder mennesker" af Mie Heinfeldt | "Legender fra Odysïa: Månebibliotekets forbandelse" af Lakserytteren | "Livet, Det Forbandede" (Bogen Bag Se & Hør Skandalen) af Ken B Rasmussen | "Lottosamfundet" af Keld Holm | "Læg din pote i min" af Ditte Young, Lea Nor og Helle Hoffmann | "Med Hånden på Rattet" af Manal al-Sharif | "Michael Laudrup – En Gentleman i Nye Klæder" af Jonas Nyrup | Naser Khader fortolker Den Duftende Have | "Patch & Tweak" af Kim Bjørn | "Projekt Luftballon" af Jes Buster Madsen | ”Punktvise nedslag” af Thomas Vilhelm | RÆK UD! - Udnyt potentialet i dit netværk" af Henrik Røde Jensen | "Se & Hør Skandalen fra A-Z" af Jonas Nyrup | "Seth - En Krigermunk Bag Tremmer" af Thomas Jensen & Seth Sethsen | "Skolen i udvikling" af Peter Ulholm | ”Smuk som et nakkeskud” af Jan Eriksen | "Stærk og Sund for Livet" af Krisztina Maria | “Subkultur” – af Peter Grønlund | "Tara og Stormøerne" af Isa Lemvigh Clausen | "The Secret of the Highly Creative Thinker" af Dorte Nielsen og Sarah Thurber | ”Under livet” af Line Nordskjold | "Væredygtighed - Indersiden af bæredygtighed" Center for væredygtighed med diverse forfattere | "Watch Out – Christina & Co.” af Kurt Lassen | "Ærkemestertårnet" af Søren Jønsson |

| AEM Booking & Records | Aloë - cocktailbar | Arena Næstved | Bandhotel | Bogkompagniet | BullerBox | Citadellkliniken | Cool Kids Studio | Cope Records | Cosmetica | Cubiks | daWorks (N) | Dansk Bartender Laug | DME - Danish Music and Entertainment | DogCoach | Dogley | Dreamlitt | Egolibris Forlag | EM Nordic | Fag og Kultur | Forlaget Cobolt | Giant Birch | Halvandet | Halmtorvet 9 (H9) | Hundetv.dk | Just Be Dog | Kropsinstituttet | LightWork | Loft37 | Music Institute of Copenhagen | One Decision - foredragsbureau | Prosum - ledelsesuddannelse i Allerød | RecreateYou | Restylane / Galderma Nordic | Shopbox | Simpelt Regnskab | Siccaro | Skank | Snackbag Studios | Sp8ces | Tabafkælddyr.dk | TBC Records (N) | Time 2 B Entertained | True Energy | Uncover Music | Verdenshjørnet | Vesterbro Ungdomsgård | WIMP | Zen Luxury Travel |

| AYOOLA Organic Cold Brew Energy | JustDog | SIX - bloggerevent | SanDisk |
| Henriette Hellstern - billedekunstner | Jesper Bay-Hansen - læge, klinisk sexolog & forfatter | Kulturkrigen – Jørn Balther - filmskaber | Niklas Roar - madblogger | Per Hillo | René Dif | Sebastian Dorset | Sol Quito | Staldjokeren |
| Alt Til Hund og Ejer Messen 2018 & 2019 | Arena Næstved - Blues Paradise | Balcony TV | Ben Webster Prisen | Benny Chawes - koncert i Glassalen | Beth Hart - koncert i DR Koncerthuset | Charlotte Fich SVÆV Teaterkoncert | Club Awards 2016 & 2017 & 2019 og 2023 | Copenhagen Guitar Show 2015, 2016, 2017 | Danish Metal Awards 2008 | Diamond Head koncert | DM i Cocktail 2016 & 2017 | Esben Just pusher vinyler hjemme fra Vesterbro | FLÆS - et teaterstykke | Frederikshavns Blues Festival | Full Moon Party Cph | Grandmaster Dee Pee 35 års Jubilæumskoncert | Halvandet - åbning | Halvandet - åbning af udendørs scene | Hammerhus Støttekoncert | Hillerød Horse Show 2019 | JazzKamikaze - koncert på M/S Stubnitz | JazzKamikaze vs. A Kid Hereafter Battle koncert | Jokeren Trav Derby 2017 - Rød løber event | Ken Gudman Prisen | Komos Festival 2017 | Marie Festival | Secret Sessions | SIX Accessories - bloggerevent | Sol Quito - stiletkursus | Sommersang i Mariehaven 2017, 18 og 19. | Teater 1760 - forestillingen "Fornyelser Dèr Hvor Solen Går Ned" | The Police koncert - Århus | The Queen Juleudstilling | Tommy Kenter -  en teaterforestilling "Kentex Royal" | Trade and Aid Concert | UHØRT Festival 2021 | Verdenshjørnet – Fredspibe Fredage | VM i Cocktail 2017 |
| Billy Cross Danmarksturné | Coast Danmarksturné 2018 | Coast Jubilæumsturné 2019 | Dana LaCroix Danmarksturné | Dansk Fløde - The Ice Breaker Tour (Sydpolen) | Drori-Hansen Furniture | EIGHT DAYS A WEEK | Esben Just "The Second Coming Tour" | Ester Brohus Band | Fiction Plane (UK) | Jens Lysdal Danmarksturné | “Just Just” Tour 2010 | Maria Elizabeths Koncertvandringer | Mike Andersen soloturné 2019 | Morten Bjerregaard Fængselsturné | Neighbours & Friends Akustisk Forårsturné 2017, 2018 & 2019 | Neighbours & Friends Bonavistaturné 2019 | Neighbours & Friends Danmarksturné 2016 & 2017 | SKIPPERJUSTFROST 2010 | SPJUSTFROST Hva' Sir Man Så? Live '18 | SPJUSTFROST LIVE 2018 | The Consolation Tour | Thorbjørn Risager & the Black Tornado | Vincentz, Hart & Brown Tour |

Udpluk af samarbejdspartnere: