Om os

We do all the dirty work for you.

Vi grundlagde vores PR- og kommunikationsbureau i 2006. Siden har flere end tusind af nationale og internationale virksomheder, events, musikere og forfattere været i de danske medier, fordi vi har spottet deres gode historie og omsat den til redaktionel omtale og positionering i dagblade, ugeblade, magasiner, på TV og i radioen.

Vi har et solidt netværk i medieverdenen. Vi er professionelle og erfarne i vores tilgang til projekterne og udarbejder PR-løsninger, der bygger på indsigt, forståelse og kreativitet. Vores passion for mennesker, historier og for PR- og kommunikationsområdets forskellige discipliner er dét, der driver os.

Hvis du har brug for et boost af din virksomhed, din nye bog, plade, festival, kunstværk eller noget helt sjette, så kig forbi Løngangstræde i hjertet af København. Her bor vi og vi giver gerne en kaffe…

Vi glæder os til at høre din historie og forhåbentlig få mulighed for at formidle den videre til pressen

Mettelise & Lisbeth

"Vi skaber redaktionel omtale, der vækker så meget genklang i mediebilledet, at vores kunder ender som spørgsmål og svar i Bezzerwizzer" - Mettelise & Lisbeth, ejere af Promote it.

Promote it_Bezzerwizzer2