Promote it søger praktikant til efterårssemesteret 2023

Praktikant til efteråret 2023

Brænder du for at arbejde med PR, storytelling, sociale medier og kommunikation? Hos PR- og kommunikationsbureauet Promote it har du mulighed for at prøve kræfter med pressearbejde indenfor blandt andet musik, bøger, film, events, kæledyr og startups.

Vi forestiller os, at …
– Du læser på en videregående uddannelse som fx kommunikation, leisure management, musikvidenskab, moderne kultur, journalistik el. lignende.
– Du er nysgerrig, udadvendt og har masser af gode – også gerne skæve – idéer.
– Du har interesse for at skrive og levere skarpe budskaber.
– Du har lyst til at kaste dig over alle de aktiviteter, der udgør en PR-proces: Fra at finde ind til den gode historie, udarbejde strategi, researche og etablere cases, til at skrive pressemeddelelse, koordinere interviews og via pitch til medierne forsøge at placere historien i aviser, magasiner, tv og radio.
– Du er frisk på at springe ud i produktion af content til sociale medier.
-Du har det bedst med, at der ikke kun ligger én type opgave på bordet ad gangen.

Hvem er Promote it?
Hos Promote it bliver du en del af et veletableret mindre bureau. Siden 2006 har vi hjulpet et hav af danske og udenlandske kunstnere, brands og startups med at få taletid og eksponering i pressen. Samtidig har vi netop startet Pet PR, som hører under Promote it, hvor vi laver presseindsatser målrettet kæledyrsmarkedet.

Vi har kontor i hjertet af København. Her er passion, højt til loftet, ambitioner, kreativitet og krøllede hjerner – og så har vi det sjovt, mens vi har travlt. Sammen med teamets faste kommunikatører er også kontorhunden Dicte en del af dagligdagen på kontoret.

Hvorfor os?
Hos Promote it indgår du som en del af vores eksekverende team, hvor du får lov til at tage ansvar, og vi sørger for masser af plads til læring og udvikling samt sparring fra dygtige kolleger.

Vi lover, at du får en spændende og alsidig hverdag, hvor du får mulighed for at prøve dig selv af og opnå en masse hands-on erfaring og et grundigt indblik i presse- og kommunikationsarbejde. Vi lover også, at du ikke kommer til at kede dig, for vi forventer nemlig, at du engagerer dig og bidrager med din viden, teorier, idéer og synspunkter.

Om praktikstillingen:
Periode: efterårssemestret 2023
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge
Fast frokostordning
Praktikken er ulønnet

Vi glæder os til at høre fra dig, så send din ansøgning til lisbeth@promote-it.dk senest 1. august 2023.

Du er velkommen til at ringe på 26361110, hvis du har spørgsmål til os.

Vi indkalder til samtaler løbende.

Promote it // Løngangstræde 37B, 4.tv // 1468 Kbh K. // Tlf: 27262623 // www.promote-it.dk